A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

A Debreceni Trial Klub Erasmus programja Kékeden

2018. február 16. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Járj Te is nyitott szemmel!

 Egyesületünk a Debreceni Trial Klub (gabitrial) 2017. június 3-10. között valósította meg „Keep your eyes open!” című ifjúsági csereprogramját Kékeden az Erasmus+ támogatásával.

 Célunk volt, hogy a résztvevők "járjanak nyitott szemmel" a világban és vegyék észre a környezetünkben rejtőző értékeket. Éppen ezért a projekt nyolc napja során a gyógynövények megismerésére, az egészséges életmódra és a természetes értékeinkre helyeztük a hangsúlyt.

 A csereprogramra négy ország (Lengyelország, Szlovákia, Olaszország, Magyarország) 7-7 képviselője látogatott el hozzánk. A program során átfogó ismereteket szereztek az egészséges életmóddal és a gyógynövényekkel kapcsolatban, figyelemfelhívó molinókat készítettek és kisfilmeket forgattak a témával kapcsolatosan. 

 Ezeken a foglalkozásokon, workshopokon motiváltuk és aktivizáltuk a fiatalokat a non-formális pedagógiai módszereket alkalmazva, elősegítve az interkulturális tanulást, az egymás iránti szolidaritást és toleranciát.

 A projekt során ellátogattunk a szomszédos településre, ahol gyógynövényszakértőktől hallgathattunk interaktív előadást, majd közösen a természetben kerestünk gyógynövényeket és ismerkedhettünk meg velük közelebbről.

 A hét során igyekeztünk több sportos programot szervezni a fiataloknak többek között a nagyon népszerű páros kerékpár versenyt goldsprint sport eszközön is összemérhették a fiatalok a tudásukat. A tábor alatt  nem csak az egészséges életmódot hangsúlyoztuk, hanem a közös szabadidő eltöltését is a szabadban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr2413675338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása