A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

gabitrial családi Bringa fesztivál Debrecenben

2018. június 10. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Városunkban debrecenben igen nagy hanyománya van a kerékpáros közlekedésnek.Nemérgiben ezt még jobban megkönnyítve sok sok új kerékpáros utat avathattunk fel kétkeréken.Fokozva a bringás összetartást egy csodás családias napnak lehettünk részese az I.Debreceni Bribgafeszt-nek rengeteg programmal,melynek mi is részese lehettünk. A Gabitriál triál extrémsport bemutatójával,buborék programjával,kerékpáros akadálypályájával,gold sprint versenyével és függőágyaival tette a napot még kellemesebbé és szórakoztatóbbá.

Triál bemutatónkra az esti órákban került sor ami renkívüli sikert aratott.A viharfelkők alatt próbáltuk magunkból kihozni a maximumot és megmutatni városunknak mi is az a triál sort,mikre is vagyunk mi képesek a rengeteg gyakorlás és munka árán. Jómagam Nagy Gábor és társaim Fekete Viktor és Tóth Péter profizmusa tüzelte fel a közönséget a bemutató alatt. Majd szó szerint is felhevült a hangulat amikoris egy kb.:160 cm-es lángoló elemet ugrottak át társaim. A közönséget is bevonva mutattuk be pár igen extrém elemünk amikoris kisgyermekek felett ügyeskedtünk bringáinkkal.A szülők aggódó tekintetei perzse most sem maradtak el,de a gyermeki öröm mindenért kárpótolta nézőink.A bemutatővégén büszkén tekintettem ki közönségünküngre hiszen a bemutató teljes ideje alatt érdeklődő szempárokra találtam.
A gyermekek kedvence valószínüleg a buborékprogram volt amikoris saját kezüleg készíthettek hatalmas buborékokat,valamint buborék gépainknek hála folyamatos buborék zuhatagnak lehettek részesei.A mai rohanó technikai világban senki sem gondolná,hogy gyermekeink lekötheti egy egyszeü kis boborék is de ez hatalmas tévedés az apróságok akár órákat töltenek el a bubérékgyártással hatalmas öröm,boldogság és rengeteg kacaj közepedte.Néha számomra is meglepő mennyire leköti ez az apróságokat.A legapróbb lurkók álltalában szülők segítségével készítik buborékjaikat de eközben a szülők is vissza csöppennek a gyermeki létbe pár perce ami kíválló kikapcsolódás a monoton hétköznapokban.
A kerékpáros akadálypályán a kipróbálók felmérhetik,fejleszthetik kerékpáros tudásuk. Rengeteg akadályt helyeztünk ki eléjük,amivel legtöbbször a hétköznapi életben is találkozhatnak. Az akadálypálya teljesítése csodás alapot nyújt a kissebbeknek a városi biztonágos kerékpáros közlekedéshez.Próláunk segítséget nyújtani eközben a hibák kiküszöbölésében,de ezt perzse mind játékos módon.A pályát teljesítve természetesen a jutalom se maradhet el.
A gold sprint verseny "avagy tekerj izomból" lényege,hogy a választott távon összemérhetjük ellenfelünkkel a tekerésünk sebességét.Ajánlom minden versengő fiatalnak ezt az igazn élveztes testmozgást ami utan garantált a jóleső izomláz.A bringa feszten minden korosztályból akadtak lelkes kipróbálok,csak úgy gördültek alattuk a bringák kerekei.A nap folyamán volt aki többször is vissza tért hiszen az emberen hamar felülkerekedik a gold sprint láz,vagy csak egy esetleges visszavágóra vágytak ellenfelükkel.
Gondoltunk a látogatók kikapcsolódására is ezért kihelyezünk 5 darab függőágyát is kényelmük érdekében.Hiszen a nyári hőségben kinek ne esne jól megpihenni kicsit egy függőágy nyugalmában? Az apróságok volt,hogy el is szunyókáltak bennük,míg a felnőttek inkább feltőltődtek egy kis energiát gyüjtőttek míg a gyermekek elszórakoztak a fesztiválon.De a nagyi is szívesen pihet meg bennük míg az unokák a buborékokkal foglalatoskodtak.
Végeredményben egy igázan produktív napot tudhattunk magunk mögött a nap végére mindenki elegedetten távozott hiszen a rengeteg program közül mindenki megtalálhatta a szívéhez legközelebb állót vagy belekóstólhatott valami újba.

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr6714039186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása