A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

Csapatépítés a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban ,gabitrial turmix bringa

2021. augusztus 12. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Ha csapatépítés a feladat, a gabitrial szuper rendezvényprogramjai erre is tudják a megoldást!

Ezúttal a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban segítettük a Mapei Kft. munkatársi csapatának közös élményszerzését. A Kft. családi napjára egy szórakoztató programelemünkkel készültünk. A sokak által kedvelt turmixbringa a Mapei dolgozói közt is sikert aratott. Ők is megtapasztalhatták, hogy a turmixbringa tekerése nem csak szórakoztató, de duplán egészséges is! Hiszen a testmozgás mellet, azzal egyidőben mindenki maga készíti el finom és tápláló turmixitalát. Vagy épp a munkatársáét. – Ha már a csapatépítés a cél.

A családi napon sorra készültek a turmixok, fűszerezve sok vidámsággal, nevetéssel. Az élmény számunkra is örömteli volt, köszönjük a Mapei Kft.-nek a bizalmat és a meghívást!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr7816657328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása