A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

A gabitrial Téglás város napján.

2019. május 15. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Egy kedves beszámoló egy családi napunkról :

  Május 1.-jén barátnőimmel és testvéremmel  a téglási városi rendezvényen vettünk részt. Mikor megérkeztünk már akkor tudtok, hogy rengeteg programban lesz ma részünk. A focipálya végéhez érve a gabitriál buborékprogrammal találtuk magunkat szemben. Ez azonnal a gyerekek kedvence lett. Hatalmas buborékokat készítetünk, ami teljesen csodába ejtett minket.

  Idővel később a biciklis akadálypályát próbálhattuk ki, ami meglepően nem is olyan könnyű, mint amilyennek az látszik. Egy kis gyakorlás után már nevetve teljesítettük a pályát. Emellett nemcsak siker élménnyel, hanem jutalommal is távoztunk, ami két biciklis lámpa volt. Tovább haladva egy új és különleges közlekedési eszközt, segwayeket próbálhattuk ki. Ezekre a szerkezetekre könnyen ráéreztünk az egyensúlyunkkal és már percek alatt száguldottunk a kosárpályán. Kissé kifáradva a gabitriál sátor felé vettük az irányt ahol a kényelmes babzsákok és hintaágyakban pihenhettünk meg. Miután feltöltöttük magunkat energiával az izmainkat a gold sprinttel mozgattuk meg. Öt órakor kezdetét vette a triál bemutató, amit nagy izgalommal néztünk végig. Kedvenc részünk a bemutatóban a tüzes akadály volt, amit a fiúk bámulatosan teljesítettek.

  A nap végére fáradtan, de elégedetten hagytuk el a helyszínt és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is részt veszek a programokon. Nagyon örültünk, hogy ilyen programokban lehetett részünk itt Tégláson. Remélem máskor is találkozunk a gabitriállal.

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr3514829148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása