A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

egy pár szó az okos kerékpárról ,gabitrial

2018. február 04. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Kedves Rendezvényszervezők!

  Az okos kerékpár nem más mint egy bringa verseny ami egy 3x3 méteres területen zajlik .Egy kicsit hihetetlen tudom de írok róla egy pár sort 

  A rendezvény elem neve goldsprint egy nagyon pörgős program elem ami mindenki számára élmény gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas érdekes program ahol mindenki a képességeihez mérten mérheti fel tudását.Az eszköz két darab bringából áll ami egy állványra van rögzítve az egymás mellett elhelyezett kerékpáros hátsó kerekeiről vesszük le a jelet és egy speciális program segítségével jelenítjük meg grafikon formájában .A távok egyénileg és a rendezvényhez igazíthatók ( hány ember van ,meddig tart a rendezvény ,a résztvevők életkora stb.)

  A laptopból kivett információ projektor segítségével  kivetíthető ami a rendezvény egy központi helyén megjelenítve folyamatosan komentelhető  .

  Nagyon fontos az ,hogy a rendezvényen résztvevők érezzék maguknak a programot legyen sikerélményük ezért a verseny mindenki számára teljesíthető -a bringák könnyen tekerhetőek ,kényelmes kialakításúak-az elért eredmény azonnal megjelenik ,minden teljesítmény mérhető.

Itt megtalálod a fotókat és a videókat .

Jó szervezést kívánok ! Ha bármi kérdésed van írj emailt gabitrial@gmail.com 

vagy hívj +36309155052 

gabitrial

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr6513632530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása