A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

A gabitrial a Campus Fesztiválon

2021. augusztus 10. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Debrecen és Campus Fesztivál. – A mi városunk, s annak egyik legmenőbb fesztiválja. Nem kérdés, hogy nekünk is ott volt a helyünk!

Hangulatos pihenőparkunkkal és mellette népszerű rendezvényprogramunkkal, a digitális páros kerékpárversenyünkkel alakítottuk ki a gabitrial szigetét a Campuson. Gondoltunk azokra a fesztiválozókra is, akik folyton a pörgős programokat keresik, és azokra is, akik egy kis pihenésre vágytak a fesztiváli forgatagban.

A gabitrial chill zone-jában függőágykon pihenhettek a Fesztivál résztvevői. Buborékfújó gépünk ezúttal is mosolyt csalt az apróságok és felnőttek arcára. A szivárványos gömbök közt ismét sorra készültek a hangulatos szelfik.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára a digitális páros kerékpárverseny kínált maradandó élményt. A résztvevők egymás mellett, párban tekerhettek a digitális mérőeszközökhöz rögzített kerékpárokon. A verseny rövid, de annál izgalmasabb, és szórakoztató a versenyzők és szurkolóik számára egyaránt. Valódi adrenalinfröccs.

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy részt vehettünk az idei Campus Fesztiválon. Jövőre is Veletek ugyanitt!

_dsc3935.jpg

_dsc3963.jpg

campus_fesztival_gabitrial_buborek.jpg

gabitrial_campus_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr416656248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása