A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

Aktív pihenő park a gabitrial-tól

2018. október 10. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

  Szeptember 15.én csapatom az balkányi városnapon alakította ki pihenőparkunk,goldsprinteink és buborékgépeink.A pihenőparkot a színpad szélén alakítottuk ki így a megfáradt fellépők,idősek,gyerekek és családjuk akár babzsákfoteleinkből is megtekinthették a műsort. De akár függőágyinkban is megpihenhettek,vagy akár a kikészített verseinket olvasgathatták és pár percre kikapcsolódhattak, elmélázhattak a parkunkban. Míg a legkissebbek a buborék rengetegben hancúroztak vagy éppen buborékot meríthettek,csodást fényt vittek ebbe a morcos őszi időbe a kacajukkal és mosolyukkal. A vállalkozó szelleműek és akik egy kis mozgásra vágytak buzgón hajtották a goldsprint kerekeit közben versenyt űzve ebből. Az idő elteltével folyamatosan sokasodott a pihenőparkba látogatók száma egyre többen vágytak egy kis függőágy adta nyugalomra.  Amint besötétedett felkapcsoltuk a hangulat fényeket így  igazán kellemes kukcós kis helyiséggé kereketett a mi  kis nyugalom szigetünk. Néhány megfáradt kisgyermek még el is szunyókált valamelyik babzsákban vagy függőágyban.A nap végén mindenki felfrissülve hagyta el a parkot egy kis pihenés után.

  Szeptember 22.én és 23.án a Hajdúhadházi Káposztás gasztro fesztiválra telepítettük pihenőparkunk és buborék gépeink. A rendezvény első napján a motoros felvonulást követően  hatalmas vihar kerekedett és eléggé hűvös lett az idő,rengetegen meghúzódtak az eső elöl és pihenőparkunkban menedéket találtak. Rengeteg meleg plédet adtunk vendégeinknek kicsit felmelegíteni őket. Illetve sátrunk alatt mindenki esőtől védve nyugodtan tudta elfogyasztani káposztás ebédjét. Míg vártuk az eső eláltát átlapozgattuk a kikészített verseket, limbálóztunk a hinta ágyakban így mindjárt gyorsabban telt az idő és egyből jobb idő lett. A színházi előadásokat és koncerteket akár a parkból is tudták figyelni az érdeklődők.
  Másnap már sokkal naposabb volt az idő a gyermekek is nagyobb számban látogattak el a fesztiválra. Nagyon élvezték a buborék gyártást vagy éppen a buborékok kergetését.  A buborék tartályokat szinte folyamatosan töltöttük olyan nagy érdeklődés övezte a buborék merítést is. De ha éppen ebben nagyon kifáradtak akkor csak elringatóztak egy függőágyban és újra erőt meríthettek. A nagyszinpaddal szemben volt felállítva a park így az idősebbek akik már nem bírtak végig állni egy-egy koncertet akár a parkból is megtekinthették őket. Eközben akár egy pléd melegségét élvezve. Rengeteg fiatal is használatba vette a park babzsák foteleit és kellemesen elbeszélgettek a koncertekre várva. Minden korosztály megtalálta a saját kis ülő alkalmatosságát és mind-mind a park más-más részét érezte igazán magáénak.

www.gabitrial.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr1014294507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása