A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

Turmix bringa , gabitrial

2019. október 02. - gabitrial extrem sport show

Turmix bringa! Hogy micsoda?!

  Gondolom még te sem hallottál róla,akkor épp itt az ideje. Hazánkban egyedülálló rendezvényelemeink listáját most ezzel gyarapítottunk. Az egész lényege az ,hogy mi szolgáltatjuk a turmix bringát te tekersz egyet aztán már fogyaszthatod is az ízletes turmixod. Kortalan és ráadásul egészséges élmény,ez nem is kérdés! Kedves segítőink össze állítják a turmixod hozzávalóit,te pedig a tekeréseddel generált energiával le is turmixolhatod magadnak. Már több helyen is próbára tettük a kis szerkezetet és mindenhol hatalmas sikert aratott, valamint sok volt a lelkes vállalkozó akik megdolgoztak a turmixért. A legkisebbek kedvence egyértelműen a banán turmix volt. Aktivizáld te is magad egy ízletes turmix érdekében!

Még több infót találsz róla itt !

  Ha szeretnél a rendezvényedre  keress a gabitrial@gabitrial.hu e mail címen vagy a +36309155052-es telefonszámon

  Hajrá!

69712623_2910949358932391_7062464386966749184_n.jpg

Sportfesztivál Döbrögközön

  A hétvége folyamán Döbröközben tarthattunk fellépést további színvonalas programok mellett a helyi iskola sportcsarnokában.Rendkívül sok érdeklődőnek örvendhettünk,rég találkoztunk már ilyen hálás közönséggel.  A fellépés kezdetétől egészen az utolsó percig nem lankadt a látogatóink figyelme és szívesen bekapcsolódtak a showba. Majd ezt követően sokan pattantak biringáinkra és tették próbára trial tudásuk,valamint szívesen fogadták a segítséget és hasznos tippeket. A goldsprint kerekei szinte megállás nélkül jártak,felváltva versengett rajtuk a sok érdeklődő. Összességében rendívül kellemes,családias hangulat lepte be Döbrököz sportcsarnokát. Valamint fontosnak tartom kiemelni azt a rengeteg helyi segítő kezet akik a pakolásban vagy akár a helyszín biztosításában a segítségünkre volt. Bízunk benne elnyertük a helyiek tetszését és akár egy másik rendezvény keretein belül ismét ellátogathatunk ide egy újabb showal.

dobrokoz_21.jpg

dobrokoz_16.jpg

dobrokoz_3.jpg

A gabitrial Téglás város napján.

Egy kedves beszámoló egy családi napunkról :

  Május 1.-jén barátnőimmel és testvéremmel  a téglási városi rendezvényen vettünk részt. Mikor megérkeztünk már akkor tudtok, hogy rengeteg programban lesz ma részünk. A focipálya végéhez érve a gabitriál buborékprogrammal találtuk magunkat szemben. Ez azonnal a gyerekek kedvence lett. Hatalmas buborékokat készítetünk, ami teljesen csodába ejtett minket.

  Idővel később a biciklis akadálypályát próbálhattuk ki, ami meglepően nem is olyan könnyű, mint amilyennek az látszik. Egy kis gyakorlás után már nevetve teljesítettük a pályát. Emellett nemcsak siker élménnyel, hanem jutalommal is távoztunk, ami két biciklis lámpa volt. Tovább haladva egy új és különleges közlekedési eszközt, segwayeket próbálhattuk ki. Ezekre a szerkezetekre könnyen ráéreztünk az egyensúlyunkkal és már percek alatt száguldottunk a kosárpályán. Kissé kifáradva a gabitriál sátor felé vettük az irányt ahol a kényelmes babzsákok és hintaágyakban pihenhettünk meg. Miután feltöltöttük magunkat energiával az izmainkat a gold sprinttel mozgattuk meg. Öt órakor kezdetét vette a triál bemutató, amit nagy izgalommal néztünk végig. Kedvenc részünk a bemutatóban a tüzes akadály volt, amit a fiúk bámulatosan teljesítettek.

  A nap végére fáradtan, de elégedetten hagytuk el a helyszínt és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is részt veszek a programokon. Nagyon örültünk, hogy ilyen programokban lehetett részünk itt Tégláson. Remélem máskor is találkozunk a gabitriállal.

Rendezvényprogramok a gabitrial-tól

Rendezvényprogramok

Színvonalas többrétű rendezvény programokra vágysz rendezvényedre,fesztiválokra,város/falunapokra?

Akkor nem is járhatnál jobb helyen,tökéletes választás számodra a Gabitriál extrém sport és sok más rendezvény programjaival. 

Hogy mégis miért? Minden korosztály számára megfelel a rendezvény programtárunk, és élményekkel dúsítjuk a látogatóink napját. Kedveled az aktív pihenést? Gyárts buborékot! Tekerj egyet a goldsprintel! Lazulj a függőágyakban! Ezek mind-mind maradandó emlékek. Bárhol bármilyen rendezvényen . 

Nem is beszélve látványostriálshow bemutatónkról,amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni és hazánkban igen egyedülálló tevékenységnek számít a mai napig is,amire igen büszkék vagyunk mert a kerékpáros triál sport nem a legegyszerűbb sportág mi még is a legjobb show-t tudjuk adni.Törekszünk a folyamatos megújulásra, emberek átugrása a világon egyedül álló tűzugrás is a több mint 2 méter magas pályaelemek minden nézőnek egy éltre szóló élményt ad. 

A sok más rendezvény programjainkban a segédeink rendkívül készségesen segítenek a kisebbeknek a buborékozásban, a gyermek ügyességi akadálypálya sikeres teljesítésében és a segwayezésben. Elektromos buborék ágyújaink automatikusan buborékok ezreivel árasztják el a rendezvények helyszínét ezzel fokozva a kellemes hangulatot. 

A kitelepült mobil bringaszervizünkben ingyen elvégezzük az alapvető biztonsági feltételeknek megfelelő javításokat(lánc olajozás ,fék és váltó beállítása, közlekedés biztonsági ellenőrzés). 

Látogass el weboldalunkra csak csekkold le facebook oldalunk, és csemegézz a rengeteg pozitív visszajelzés és fényképeink között. Ígérem nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink ízlés szerint akár párosítva is igényelhetők a rendezvényeknek megfelelően. 

Akár egy nyugalom sziget tervezel akár egy látványos biciklis bemutatót,mi megvalósítjuk! 

És minden száj tátva marad! Nincs más dolgod keress minket gabitrial@gmail.com e mail címen vagy a +36309155052-es telefonszámon!
rendezvenyprogramok.jpg

Aktív pihenő park a gabitrial-tól

  Szeptember 15.én csapatom az balkányi városnapon alakította ki pihenőparkunk,goldsprinteink és buborékgépeink.A pihenőparkot a színpad szélén alakítottuk ki így a megfáradt fellépők,idősek,gyerekek és családjuk akár babzsákfoteleinkből is megtekinthették a műsort. De akár függőágyinkban is megpihenhettek,vagy akár a kikészített verseinket olvasgathatták és pár percre kikapcsolódhattak, elmélázhattak a parkunkban. Míg a legkissebbek a buborék rengetegben hancúroztak vagy éppen buborékot meríthettek,csodást fényt vittek ebbe a morcos őszi időbe a kacajukkal és mosolyukkal. A vállalkozó szelleműek és akik egy kis mozgásra vágytak buzgón hajtották a goldsprint kerekeit közben versenyt űzve ebből. Az idő elteltével folyamatosan sokasodott a pihenőparkba látogatók száma egyre többen vágytak egy kis függőágy adta nyugalomra.  Amint besötétedett felkapcsoltuk a hangulat fényeket így  igazán kellemes kukcós kis helyiséggé kereketett a mi  kis nyugalom szigetünk. Néhány megfáradt kisgyermek még el is szunyókált valamelyik babzsákban vagy függőágyban.A nap végén mindenki felfrissülve hagyta el a parkot egy kis pihenés után.

  Szeptember 22.én és 23.án a Hajdúhadházi Káposztás gasztro fesztiválra telepítettük pihenőparkunk és buborék gépeink. A rendezvény első napján a motoros felvonulást követően  hatalmas vihar kerekedett és eléggé hűvös lett az idő,rengetegen meghúzódtak az eső elöl és pihenőparkunkban menedéket találtak. Rengeteg meleg plédet adtunk vendégeinknek kicsit felmelegíteni őket. Illetve sátrunk alatt mindenki esőtől védve nyugodtan tudta elfogyasztani káposztás ebédjét. Míg vártuk az eső eláltát átlapozgattuk a kikészített verseket, limbálóztunk a hinta ágyakban így mindjárt gyorsabban telt az idő és egyből jobb idő lett. A színházi előadásokat és koncerteket akár a parkból is tudták figyelni az érdeklődők.
  Másnap már sokkal naposabb volt az idő a gyermekek is nagyobb számban látogattak el a fesztiválra. Nagyon élvezték a buborék gyártást vagy éppen a buborékok kergetését.  A buborék tartályokat szinte folyamatosan töltöttük olyan nagy érdeklődés övezte a buborék merítést is. De ha éppen ebben nagyon kifáradtak akkor csak elringatóztak egy függőágyban és újra erőt meríthettek. A nagyszinpaddal szemben volt felállítva a park így az idősebbek akik már nem bírtak végig állni egy-egy koncertet akár a parkból is megtekinthették őket. Eközben akár egy pléd melegségét élvezve. Rengeteg fiatal is használatba vette a park babzsák foteleit és kellemesen elbeszélgettek a koncertekre várva. Minden korosztály megtalálta a saját kis ülő alkalmatosságát és mind-mind a park más-más részét érezte igazán magáénak.

www.gabitrial.eu

gabitrial extrém sport show Kendresen

  Június 14.én egy Efop pályázat keretein beül Kenderen tarthattunk bringa napot a Kenderesi Mezőgazdasági Szakgimnázium,Szakközépiskola és Kollégium-ban.A csodaszép Horthy Miklós Kastély mellet megkezdtük az előkészületeket a bemutatónkhoz.

  Mivel ez egy ökoiskola,néhányunk kedves körbevezetést kapott és betekinthetett az iskola gazdaságába és megtkinthette a jószágokat.A triál bemutatónk mellett,goldsprinttel, segwayel,kerékpáros ügyességi pályával valamint boborék show-al készültünk az érdekődők számára. Rengetegen ellátogattak kiprobálni programjainkat tanárok és diákok egyaránt.Tökéltes párás buboréknak megfelő idő volt kedvezve a diákoknak.Rengeteg képet készítettek valamint kipróbálták a saját kezü boborékgyártást is.Persze mikor megérkeztek az alsósok is,szüntelenül ment a verseny ki tud nagyobb buborékot fújni és kipukkasztani.Az elég bátrak az ügyességi pályánkon is megméretették tudásuk.Rengetegen könnyen vették az akadályokat közben fejlesztve a biztonságosabb kerékpározásuk.A goldsprintek kerekei megállás nélkül csak gördültek és gördültek folyamatosan,annyi érdeklődő fiatal próbálta ki.Nem tudak beletödődni,hogy ellenfelük sorozatosan letekerte őket,szóval visszavágót követeltek.A segway még viszonylag újkeletű hazánkban valószínüleg ennek köszönhető az a hihetetlen érdeklődés ami övezte.Mindenki kiváncsian pattant fel a gépezetre percek alatt ráérzett majd a rabjává vált.Tizenegy óra tájékán megkezdük triál biciklis bemutatónk. Jómagam Nagy Gábor és törzsoszlopos tagunk Fekete Viktor már rutinos fellépőknek számítottunk de ezuttal kipróbáhatta magát egy új triálos tag is csapatunkban Zagyva Ákos.Valamint kiegészítettuk fellépésünk egy igazán tehettséges parkouros fiatallal Kánya Norbertel. Szóval össze állt a csapat és megpróbált minden tekintetet elkápráztatni.

  Bemutatónk nagy sikert aratott és tapsban sem szűkölködtünk.Majd miután végeztünk és learattuk babéraink egy igazán szívélyes megvendégelésben volt részünk egy finom ebéddel egybekötve,a gimnázium álltal.Összességében bízom abban,hogy mindenki megtalálta a szívéhez közel álló szórakozási formát a nap alatt és kipóbálhatott valami újat.

 

www.gabitrial.eu

a szuper programok weboldala!

 

 

gabitrial családi Bringa fesztivál Debrecenben

Városunkban debrecenben igen nagy hanyománya van a kerékpáros közlekedésnek.Nemérgiben ezt még jobban megkönnyítve sok sok új kerékpáros utat avathattunk fel kétkeréken.Fokozva a bringás összetartást egy csodás családias napnak lehettünk részese az I.Debreceni Bribgafeszt-nek rengeteg programmal,melynek mi is részese lehettünk. A Gabitriál triál extrémsport bemutatójával,buborék programjával,kerékpáros akadálypályájával,gold sprint versenyével és függőágyaival tette a napot még kellemesebbé és szórakoztatóbbá.

Triál bemutatónkra az esti órákban került sor ami renkívüli sikert aratott.A viharfelkők alatt próbáltuk magunkból kihozni a maximumot és megmutatni városunknak mi is az a triál sort,mikre is vagyunk mi képesek a rengeteg gyakorlás és munka árán. Jómagam Nagy Gábor és társaim Fekete Viktor és Tóth Péter profizmusa tüzelte fel a közönséget a bemutató alatt. Majd szó szerint is felhevült a hangulat amikoris egy kb.:160 cm-es lángoló elemet ugrottak át társaim. A közönséget is bevonva mutattuk be pár igen extrém elemünk amikoris kisgyermekek felett ügyeskedtünk bringáinkkal.A szülők aggódó tekintetei perzse most sem maradtak el,de a gyermeki öröm mindenért kárpótolta nézőink.A bemutatővégén büszkén tekintettem ki közönségünküngre hiszen a bemutató teljes ideje alatt érdeklődő szempárokra találtam.
A gyermekek kedvence valószínüleg a buborékprogram volt amikoris saját kezüleg készíthettek hatalmas buborékokat,valamint buborék gépainknek hála folyamatos buborék zuhatagnak lehettek részesei.A mai rohanó technikai világban senki sem gondolná,hogy gyermekeink lekötheti egy egyszeü kis boborék is de ez hatalmas tévedés az apróságok akár órákat töltenek el a bubérékgyártással hatalmas öröm,boldogság és rengeteg kacaj közepedte.Néha számomra is meglepő mennyire leköti ez az apróságokat.A legapróbb lurkók álltalában szülők segítségével készítik buborékjaikat de eközben a szülők is vissza csöppennek a gyermeki létbe pár perce ami kíválló kikapcsolódás a monoton hétköznapokban.
A kerékpáros akadálypályán a kipróbálók felmérhetik,fejleszthetik kerékpáros tudásuk. Rengeteg akadályt helyeztünk ki eléjük,amivel legtöbbször a hétköznapi életben is találkozhatnak. Az akadálypálya teljesítése csodás alapot nyújt a kissebbeknek a városi biztonágos kerékpáros közlekedéshez.Próláunk segítséget nyújtani eközben a hibák kiküszöbölésében,de ezt perzse mind játékos módon.A pályát teljesítve természetesen a jutalom se maradhet el.
A gold sprint verseny "avagy tekerj izomból" lényege,hogy a választott távon összemérhetjük ellenfelünkkel a tekerésünk sebességét.Ajánlom minden versengő fiatalnak ezt az igazn élveztes testmozgást ami utan garantált a jóleső izomláz.A bringa feszten minden korosztályból akadtak lelkes kipróbálok,csak úgy gördültek alattuk a bringák kerekei.A nap folyamán volt aki többször is vissza tért hiszen az emberen hamar felülkerekedik a gold sprint láz,vagy csak egy esetleges visszavágóra vágytak ellenfelükkel.
Gondoltunk a látogatók kikapcsolódására is ezért kihelyezünk 5 darab függőágyát is kényelmük érdekében.Hiszen a nyári hőségben kinek ne esne jól megpihenni kicsit egy függőágy nyugalmában? Az apróságok volt,hogy el is szunyókáltak bennük,míg a felnőttek inkább feltőltődtek egy kis energiát gyüjtőttek míg a gyermekek elszórakoztak a fesztiválon.De a nagyi is szívesen pihet meg bennük míg az unokák a buborékokkal foglalatoskodtak.
Végeredményben egy igázan produktív napot tudhattunk magunk mögött a nap végére mindenki elegedetten távozott hiszen a rengeteg program közül mindenki megtalálhatta a szívéhez legközelebb állót vagy belekóstólhatott valami újba.

gabitrial ,extrém sport bemutató 2018 május

A gabitrial extrém sport csapat a 2018-as évben eddig ezeken a helyeken tartott bemutatót :

2018.-ban:

03.18. Nyírtelek általános iskola , triálbemutató és bringázz biztonságosan program

04.30. Iregszemcse , triál bemutató gyermek ügyességi verseny buborék program

05.01. Derecske ,triál bemutató goldsprint páros kerékpár verseny

05.01. Sarkad ,triál bemutató és parkour ugró show

05.05. Nagybajom triál show

05.12. Tokaj Bringa Fesztivál ,triál show ,goldsprint , gyermek ügyességi verseny

05.13. Putnok Gömör Expo , triál bemutató

 

Egy pár fotó a bemutatókról :

32831335_1923959144345559_8800641113401589760_n.jpg

32834952_1923959337678873_502791424543031296_n.jpg

32872547_1923959167678890_2012841534281482240_n.jpg

32878819_1923959437678863_3495511699954335744_n.jpg

32892045_1923959454345528_861838806314123264_n.jpg

32929953_1923959304345543_224228293925142528_n.jpg

gabitrial bringázz biztonságosan kampány progam

MEGDÖBBENTŐ TÉNY!

Ma Magyarországon több gyermek és ifjú (0-24 éves) hal meg balesetek következtében, mint együttvéve az összes betegség miatt. A balesetek gyakran hosszantartó egészségügyi ellátást, rehabilitációt tesznek szükségessé, maradandó egészségkárosodást, életminőség romlást, munkaképesség csökkenést okoznak, melyek az egyén és családja jövőjét befolyásolják, és a társadalom számára is komoly terhet jelentenek.

  A helyi tömegközlekedés hiánya miatt a kerékpáros közlekedés a távolságok áthidalásának eszköze, s emiatt potenciális balesetforrás. Az iskolákban a tanterv elenyésző része foglalkozik közlekedésbiztonsággal. Igen nagy az igény gyakorlatalapú ismeretek elsajátítására.

  A fő tevékenységünk kerékpáros oktatás és igény szerint a kerékpáros triálbemutató , mely körében a következő módszereket alkalmaztuk: 2 óra elméleti oktatás, 30 perc bemutató figyelem felkeltése céljából, 2 óra gyakorlati oktatás.

  A társadalom részei vagyunk, egyesületként alakítói a társadalom kerékpáros kultúrájának. Nem választjuk el ettől gondolkodásmódunkat és cselekedeteinket. A Debreceni Trial Klub vezetése fontosnak tartja Magyarországon a kerékpározás népszerűsítését, a biztonságos kerékpározás KRESZ szabályainak minél inkább szélesebb körben való ismertetését.

  Az értékteremtés az egész programunk mozgatórugója, hiszen a projekt a hátrányos helyzetű kistérség, és környező település lakosainak kínál lehetőséget e mellett pedig alakalmunk nyílik a helyi közlekedési szakemberekkel tapasztalatot tudást cserélni ebben a témában. Kresz tesztlapok  összeállítása, melyet a résztvevők számára díjmentesen biztosítunk, az alap a későbbi programok, ismeretátadások biztosításában. A projekt sikerességét a többszintű partnerségi kapcsolatok is garantálják. Önkéntes hálózat működtetése révén pozitív példamutatás a fiataloknak a szabadidő hasznos eltöltésére, a biztonságos közlekedés és életvezetés megalapozásához. Számítunk a település vezetőinek eddigi pozitív hozzáállására.

Hagyományőrző szándékunk már több évre tekint vissza, hisz a biztonságos kerékpározás oktatása  szívügyünk, és hosszú távú célunk a hátrányos helyzetű, elzárt településeknek is értéket nyújtó, ismeretterjesztő rendezvény biztosítása.

32643455_1922062564535217_6288764979650756608_o.jpg

32754466_1922062574535216_1640484250723549184_o.jpg

32762101_1922062551201885_869016985155928064_o.jpg

32882003_1922062671201873_275017510560989184_o.jpg