A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

A gabitrial 2024-es aktivitások képes kiajánlója . Szinezd ki a rendezvényed a gabitrial aktivitásaival!!!

2024. március 13. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Ajánlom figyelmetekbe rendezvény programaimat, aktivitásiamat.

 A gabitrial története immáron 25 éves  múltra tekint vissza.Büszkék Vagyunk, hogy mostanra már 1000 sikeres és élményekben gazdag rendezvény lebonyolítását tudjuk felmutatni.Örömünkre Szolgál, hogy mind önálló programjainkkal, mind pedig kiegészítő programelem-szolgáltatásainkkal minden esetben megtaláltuk helyünket arendezvényeken, és tökéletesíteni tudtuk azokat. – Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a rengeteg pozitív visszajelzés, és – a legnagyobb elismerés –,hogy rendezvény partnereink évről évre visszavárnak. A partnereink Goggle értékelései sorra 5 csillagosak!  

 Ráadásul az eddig is színes és izgalmas kínálatunk 2024-ra egy újabb szuper program elemekkel bővült! Ebben az e-mailben röviden bemutatjuk Nektek minden rendezvény programunkat, és a programokat kiegészítő kényelmi és hangulat elemeket.Ismerkedjetek meg minddel, válogassatok belőlük kedvetekre. – Mi pedig aktivitásainkkal a legjobb tudásunkat nyújtva hozzuk el nektek a kívánságotok szerint megálmodott, extrém és izgalmas élményekben gazdag rendezvényt. Minden Kérdésre szívesen válaszolok, keressetek bizalommal! Nagy Gábor, gabitrial

Csapatépítés a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban ,gabitrial turmix bringa

Ha csapatépítés a feladat, a gabitrial szuper rendezvényprogramjai erre is tudják a megoldást!

Ezúttal a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban segítettük a Mapei Kft. munkatársi csapatának közös élményszerzését. A Kft. családi napjára egy szórakoztató programelemünkkel készültünk. A sokak által kedvelt turmixbringa a Mapei dolgozói közt is sikert aratott. Ők is megtapasztalhatták, hogy a turmixbringa tekerése nem csak szórakoztató, de duplán egészséges is! Hiszen a testmozgás mellet, azzal egyidőben mindenki maga készíti el finom és tápláló turmixitalát. Vagy épp a munkatársáét. – Ha már a csapatépítés a cél.

A családi napon sorra készültek a turmixok, fűszerezve sok vidámsággal, nevetéssel. Az élmény számunkra is örömteli volt, köszönjük a Mapei Kft.-nek a bizalmat és a meghívást!

A gabitrial a Campus Fesztiválon

Debrecen és Campus Fesztivál. – A mi városunk, s annak egyik legmenőbb fesztiválja. Nem kérdés, hogy nekünk is ott volt a helyünk!

Hangulatos pihenőparkunkkal és mellette népszerű rendezvényprogramunkkal, a digitális páros kerékpárversenyünkkel alakítottuk ki a gabitrial szigetét a Campuson. Gondoltunk azokra a fesztiválozókra is, akik folyton a pörgős programokat keresik, és azokra is, akik egy kis pihenésre vágytak a fesztiváli forgatagban.

A gabitrial chill zone-jában függőágykon pihenhettek a Fesztivál résztvevői. Buborékfújó gépünk ezúttal is mosolyt csalt az apróságok és felnőttek arcára. A szivárványos gömbök közt ismét sorra készültek a hangulatos szelfik.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára a digitális páros kerékpárverseny kínált maradandó élményt. A résztvevők egymás mellett, párban tekerhettek a digitális mérőeszközökhöz rögzített kerékpárokon. A verseny rövid, de annál izgalmasabb, és szórakoztató a versenyzők és szurkolóik számára egyaránt. Valódi adrenalinfröccs.

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy részt vehettünk az idei Campus Fesztiválon. Jövőre is Veletek ugyanitt!

_dsc3935.jpg

_dsc3963.jpg

campus_fesztival_gabitrial_buborek.jpg

gabitrial_campus_2.jpg

Mátészalka 20.08.20.

  

  Kiss Sándor vagyok 44 éves. Feleségemmel és hat éves kislányommal költöztünk ide Budapestről Mátészalkára 4 évvel ezelőtt. Tán elmondhatom a családom nevében is, hogy elég sok rendezvényen és családi programokon veszünk részt a családommal. Idén 2020.08.20.-án tán az egyik legjobb programokkal találkoztam kis városunkban. Már másodjára találkoztam a Gabitrial extrém sport csapattal, és meg kell mondjam nagyon kitettek magukért. Különösen kiemelném a buborék programjukat, hiszen nem csak a kislányomnak, de még vagy 30-40 gyereknek is nagy örömet tudott okozni az óriás buborékok mámora. Nagyon jó képeket tudtunk készíteni a rengeteg buborékkal, ahogy a lányom közöttük játszik.

  Feleségem a gabitrial sátra alatt észrevett egy különleges biciklit, a turmixbringát. Minél gyorsabban tekertünk, annál hamarabb készült el a gyümölcs turmixunk, amit helyben el is fogyasztottunk � De ha gyümölcs turmixról beszélünk, akkor a lányom se maradhat ki belőle, hiszen él hal érte � De a legjobb, hogy most nem az anyja készítette el, hanem Ő saját magának egy kis biciklizéssel. Na de térjünk vissza Gabitrial extrém sport csapatára, és hogy mitől is extrém?! hát a három akrobatikus biciklistől. Szerintem nem voltam egyedül azzal érzéssel, hogy ez egy egyedülálló hihetetlen látványos sportág. A kerékpáros bemutató tette fel szerintem az i-re a pontot a nap végén. Hiszen ilyen extrém sport showval, vagy nevezzük extrém kerékpáros bemutatónak nem találkozik minden nap az ember egy rendezvény programon. Látványos elemekkel, és a közönség bevonásával tették izgalmasabbá a showt. Végén pedig a lángoló kötél felett való ugrás elmondja, hogy mitől is extrém sport csapat ez a Gabitrial csapata.

  Hazafelé tartva a gyerekem boldogan a fülembe súgta (nagyon jól éreztem ma magam Apa). Feleségemmel össze néztünk, és igazából mi is, hiszen gyerektől a felnőtig  mindenki megtalálta azt a programot, amin jól érezte magát, legyen az buborék program, vagy turmixbringa, vagy egy extrém kerékpáros show. Köszönjük ezt a családi programot.

125312011_4628562337218546_2070733671303187067_o.jpg

125312011_4628562830551830_6223389464953984097_o.jpg

125322802_4628561403885306_4570426692961199225_o.jpg

 

 

Turmix bringa , gabitrial

Turmix bringa! Hogy micsoda?!

  Gondolom még te sem hallottál róla,akkor épp itt az ideje. Hazánkban egyedülálló rendezvényelemeink listáját most ezzel gyarapítottunk. Az egész lényege az ,hogy mi szolgáltatjuk a turmix bringát te tekersz egyet aztán már fogyaszthatod is az ízletes turmixod. Kortalan és ráadásul egészséges élmény,ez nem is kérdés! Kedves segítőink össze állítják a turmixod hozzávalóit,te pedig a tekeréseddel generált energiával le is turmixolhatod magadnak. Már több helyen is próbára tettük a kis szerkezetet és mindenhol hatalmas sikert aratott, valamint sok volt a lelkes vállalkozó akik megdolgoztak a turmixért. A legkisebbek kedvence egyértelműen a banán turmix volt. Aktivizáld te is magad egy ízletes turmix érdekében!

Még több infót találsz róla itt !

  Ha szeretnél a rendezvényedre  keress a gabitrial@gabitrial.hu e mail címen vagy a +36309155052-es telefonszámon

  Hajrá!

69712623_2910949358932391_7062464386966749184_n.jpg

Sportfesztivál Döbrögközön

  A hétvége folyamán Döbröközben tarthattunk fellépést további színvonalas programok mellett a helyi iskola sportcsarnokában.Rendkívül sok érdeklődőnek örvendhettünk,rég találkoztunk már ilyen hálás közönséggel.  A fellépés kezdetétől egészen az utolsó percig nem lankadt a látogatóink figyelme és szívesen bekapcsolódtak a showba. Majd ezt követően sokan pattantak biringáinkra és tették próbára trial tudásuk,valamint szívesen fogadták a segítséget és hasznos tippeket. A goldsprint kerekei szinte megállás nélkül jártak,felváltva versengett rajtuk a sok érdeklődő. Összességében rendívül kellemes,családias hangulat lepte be Döbrököz sportcsarnokát. Valamint fontosnak tartom kiemelni azt a rengeteg helyi segítő kezet akik a pakolásban vagy akár a helyszín biztosításában a segítségünkre volt. Bízunk benne elnyertük a helyiek tetszését és akár egy másik rendezvény keretein belül ismét ellátogathatunk ide egy újabb showal.

dobrokoz_21.jpg

dobrokoz_16.jpg

dobrokoz_3.jpg

A gabitrial Téglás város napján.

Egy kedves beszámoló egy családi napunkról :

  Május 1.-jén barátnőimmel és testvéremmel  a téglási városi rendezvényen vettünk részt. Mikor megérkeztünk már akkor tudtok, hogy rengeteg programban lesz ma részünk. A focipálya végéhez érve a gabitriál buborékprogrammal találtuk magunkat szemben. Ez azonnal a gyerekek kedvence lett. Hatalmas buborékokat készítetünk, ami teljesen csodába ejtett minket.

  Idővel később a biciklis akadálypályát próbálhattuk ki, ami meglepően nem is olyan könnyű, mint amilyennek az látszik. Egy kis gyakorlás után már nevetve teljesítettük a pályát. Emellett nemcsak siker élménnyel, hanem jutalommal is távoztunk, ami két biciklis lámpa volt. Tovább haladva egy új és különleges közlekedési eszközt, segwayeket próbálhattuk ki. Ezekre a szerkezetekre könnyen ráéreztünk az egyensúlyunkkal és már percek alatt száguldottunk a kosárpályán. Kissé kifáradva a gabitriál sátor felé vettük az irányt ahol a kényelmes babzsákok és hintaágyakban pihenhettünk meg. Miután feltöltöttük magunkat energiával az izmainkat a gold sprinttel mozgattuk meg. Öt órakor kezdetét vette a triál bemutató, amit nagy izgalommal néztünk végig. Kedvenc részünk a bemutatóban a tüzes akadály volt, amit a fiúk bámulatosan teljesítettek.

  A nap végére fáradtan, de elégedetten hagytuk el a helyszínt és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is részt veszek a programokon. Nagyon örültünk, hogy ilyen programokban lehetett részünk itt Tégláson. Remélem máskor is találkozunk a gabitriállal.

Rendezvényprogramok a gabitrial-tól

Rendezvényprogramok

Színvonalas többrétű rendezvény programokra vágysz rendezvényedre,fesztiválokra,város/falunapokra?

Akkor nem is járhatnál jobb helyen,tökéletes választás számodra a Gabitriál extrém sport és sok más rendezvény programjaival. 

Hogy mégis miért? Minden korosztály számára megfelel a rendezvény programtárunk, és élményekkel dúsítjuk a látogatóink napját. Kedveled az aktív pihenést? Gyárts buborékot! Tekerj egyet a goldsprintel! Lazulj a függőágyakban! Ezek mind-mind maradandó emlékek. Bárhol bármilyen rendezvényen . 

Nem is beszélve látványostriálshow bemutatónkról,amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni és hazánkban igen egyedülálló tevékenységnek számít a mai napig is,amire igen büszkék vagyunk mert a kerékpáros triál sport nem a legegyszerűbb sportág mi még is a legjobb show-t tudjuk adni.Törekszünk a folyamatos megújulásra, emberek átugrása a világon egyedül álló tűzugrás is a több mint 2 méter magas pályaelemek minden nézőnek egy éltre szóló élményt ad. 

A sok más rendezvény programjainkban a segédeink rendkívül készségesen segítenek a kisebbeknek a buborékozásban, a gyermek ügyességi akadálypálya sikeres teljesítésében és a segwayezésben. Elektromos buborék ágyújaink automatikusan buborékok ezreivel árasztják el a rendezvények helyszínét ezzel fokozva a kellemes hangulatot. 

A kitelepült mobil bringaszervizünkben ingyen elvégezzük az alapvető biztonsági feltételeknek megfelelő javításokat(lánc olajozás ,fék és váltó beállítása, közlekedés biztonsági ellenőrzés). 

Látogass el weboldalunkra csak csekkold le facebook oldalunk, és csemegézz a rengeteg pozitív visszajelzés és fényképeink között. Ígérem nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink ízlés szerint akár párosítva is igényelhetők a rendezvényeknek megfelelően. 

Akár egy nyugalom sziget tervezel akár egy látványos biciklis bemutatót,mi megvalósítjuk! 

És minden száj tátva marad! Nincs más dolgod keress minket gabitrial@gmail.com e mail címen vagy a +36309155052-es telefonszámon!
rendezvenyprogramok.jpg

Aktív pihenő park a gabitrial-tól

  Szeptember 15.én csapatom az balkányi városnapon alakította ki pihenőparkunk,goldsprinteink és buborékgépeink.A pihenőparkot a színpad szélén alakítottuk ki így a megfáradt fellépők,idősek,gyerekek és családjuk akár babzsákfoteleinkből is megtekinthették a műsort. De akár függőágyinkban is megpihenhettek,vagy akár a kikészített verseinket olvasgathatták és pár percre kikapcsolódhattak, elmélázhattak a parkunkban. Míg a legkissebbek a buborék rengetegben hancúroztak vagy éppen buborékot meríthettek,csodást fényt vittek ebbe a morcos őszi időbe a kacajukkal és mosolyukkal. A vállalkozó szelleműek és akik egy kis mozgásra vágytak buzgón hajtották a goldsprint kerekeit közben versenyt űzve ebből. Az idő elteltével folyamatosan sokasodott a pihenőparkba látogatók száma egyre többen vágytak egy kis függőágy adta nyugalomra.  Amint besötétedett felkapcsoltuk a hangulat fényeket így  igazán kellemes kukcós kis helyiséggé kereketett a mi  kis nyugalom szigetünk. Néhány megfáradt kisgyermek még el is szunyókált valamelyik babzsákban vagy függőágyban.A nap végén mindenki felfrissülve hagyta el a parkot egy kis pihenés után.

  Szeptember 22.én és 23.án a Hajdúhadházi Káposztás gasztro fesztiválra telepítettük pihenőparkunk és buborék gépeink. A rendezvény első napján a motoros felvonulást követően  hatalmas vihar kerekedett és eléggé hűvös lett az idő,rengetegen meghúzódtak az eső elöl és pihenőparkunkban menedéket találtak. Rengeteg meleg plédet adtunk vendégeinknek kicsit felmelegíteni őket. Illetve sátrunk alatt mindenki esőtől védve nyugodtan tudta elfogyasztani káposztás ebédjét. Míg vártuk az eső eláltát átlapozgattuk a kikészített verseket, limbálóztunk a hinta ágyakban így mindjárt gyorsabban telt az idő és egyből jobb idő lett. A színházi előadásokat és koncerteket akár a parkból is tudták figyelni az érdeklődők.
  Másnap már sokkal naposabb volt az idő a gyermekek is nagyobb számban látogattak el a fesztiválra. Nagyon élvezték a buborék gyártást vagy éppen a buborékok kergetését.  A buborék tartályokat szinte folyamatosan töltöttük olyan nagy érdeklődés övezte a buborék merítést is. De ha éppen ebben nagyon kifáradtak akkor csak elringatóztak egy függőágyban és újra erőt meríthettek. A nagyszinpaddal szemben volt felállítva a park így az idősebbek akik már nem bírtak végig állni egy-egy koncertet akár a parkból is megtekinthették őket. Eközben akár egy pléd melegségét élvezve. Rengeteg fiatal is használatba vette a park babzsák foteleit és kellemesen elbeszélgettek a koncertekre várva. Minden korosztály megtalálta a saját kis ülő alkalmatosságát és mind-mind a park más-más részét érezte igazán magáénak.

www.gabitrial.eu

gabitrial extrém sport show Kendresen

  Június 14.én egy Efop pályázat keretein beül Kenderen tarthattunk bringa napot a Kenderesi Mezőgazdasági Szakgimnázium,Szakközépiskola és Kollégium-ban.A csodaszép Horthy Miklós Kastély mellet megkezdtük az előkészületeket a bemutatónkhoz.

  Mivel ez egy ökoiskola,néhányunk kedves körbevezetést kapott és betekinthetett az iskola gazdaságába és megtkinthette a jószágokat.A triál bemutatónk mellett,goldsprinttel, segwayel,kerékpáros ügyességi pályával valamint boborék show-al készültünk az érdekődők számára. Rengetegen ellátogattak kiprobálni programjainkat tanárok és diákok egyaránt.Tökéltes párás buboréknak megfelő idő volt kedvezve a diákoknak.Rengeteg képet készítettek valamint kipróbálták a saját kezü boborékgyártást is.Persze mikor megérkeztek az alsósok is,szüntelenül ment a verseny ki tud nagyobb buborékot fújni és kipukkasztani.Az elég bátrak az ügyességi pályánkon is megméretették tudásuk.Rengetegen könnyen vették az akadályokat közben fejlesztve a biztonságosabb kerékpározásuk.A goldsprintek kerekei megállás nélkül csak gördültek és gördültek folyamatosan,annyi érdeklődő fiatal próbálta ki.Nem tudak beletödődni,hogy ellenfelük sorozatosan letekerte őket,szóval visszavágót követeltek.A segway még viszonylag újkeletű hazánkban valószínüleg ennek köszönhető az a hihetetlen érdeklődés ami övezte.Mindenki kiváncsian pattant fel a gépezetre percek alatt ráérzett majd a rabjává vált.Tizenegy óra tájékán megkezdük triál biciklis bemutatónk. Jómagam Nagy Gábor és törzsoszlopos tagunk Fekete Viktor már rutinos fellépőknek számítottunk de ezuttal kipróbáhatta magát egy új triálos tag is csapatunkban Zagyva Ákos.Valamint kiegészítettuk fellépésünk egy igazán tehettséges parkouros fiatallal Kánya Norbertel. Szóval össze állt a csapat és megpróbált minden tekintetet elkápráztatni.

  Bemutatónk nagy sikert aratott és tapsban sem szűkölködtünk.Majd miután végeztünk és learattuk babéraink egy igazán szívélyes megvendégelésben volt részünk egy finom ebéddel egybekötve,a gimnázium álltal.Összességében bízom abban,hogy mindenki megtalálta a szívéhez közel álló szórakozási formát a nap alatt és kipóbálhatott valami újat.

 

www.gabitrial.eu

a szuper programok weboldala!

 

 

süti beállítások módosítása