A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

Rendezvényprogramok a gabitrial-tól

2019. március 01. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Rendezvényprogramok

Színvonalas többrétű rendezvény programokra vágysz rendezvényedre,fesztiválokra,város/falunapokra?

Akkor nem is járhatnál jobb helyen,tökéletes választás számodra a Gabitriál extrém sport és sok más rendezvény programjaival. 

Hogy mégis miért? Minden korosztály számára megfelel a rendezvény programtárunk, és élményekkel dúsítjuk a látogatóink napját. Kedveled az aktív pihenést? Gyárts buborékot! Tekerj egyet a goldsprintel! Lazulj a függőágyakban! Ezek mind-mind maradandó emlékek. Bárhol bármilyen rendezvényen . 

Nem is beszélve látványostriálshow bemutatónkról,amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni és hazánkban igen egyedülálló tevékenységnek számít a mai napig is,amire igen büszkék vagyunk mert a kerékpáros triál sport nem a legegyszerűbb sportág mi még is a legjobb show-t tudjuk adni.Törekszünk a folyamatos megújulásra, emberek átugrása a világon egyedül álló tűzugrás is a több mint 2 méter magas pályaelemek minden nézőnek egy éltre szóló élményt ad. 

A sok más rendezvény programjainkban a segédeink rendkívül készségesen segítenek a kisebbeknek a buborékozásban, a gyermek ügyességi akadálypálya sikeres teljesítésében és a segwayezésben. Elektromos buborék ágyújaink automatikusan buborékok ezreivel árasztják el a rendezvények helyszínét ezzel fokozva a kellemes hangulatot. 

A kitelepült mobil bringaszervizünkben ingyen elvégezzük az alapvető biztonsági feltételeknek megfelelő javításokat(lánc olajozás ,fék és váltó beállítása, közlekedés biztonsági ellenőrzés). 

Látogass el weboldalunkra csak csekkold le facebook oldalunk, és csemegézz a rengeteg pozitív visszajelzés és fényképeink között. Ígérem nem fogsz csalódni! Szolgáltatásaink ízlés szerint akár párosítva is igényelhetők a rendezvényeknek megfelelően. 

Akár egy nyugalom sziget tervezel akár egy látványos biciklis bemutatót,mi megvalósítjuk! 

És minden száj tátva marad! Nincs más dolgod keress minket gabitrial@gmail.com e mail címen vagy a +36309155052-es telefonszámon!
rendezvenyprogramok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr4014661067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása