A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

gabitrial extrém sport show Kendresen

2018. június 23. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

  Június 14.én egy Efop pályázat keretein beül Kenderen tarthattunk bringa napot a Kenderesi Mezőgazdasági Szakgimnázium,Szakközépiskola és Kollégium-ban.A csodaszép Horthy Miklós Kastély mellet megkezdtük az előkészületeket a bemutatónkhoz.

  Mivel ez egy ökoiskola,néhányunk kedves körbevezetést kapott és betekinthetett az iskola gazdaságába és megtkinthette a jószágokat.A triál bemutatónk mellett,goldsprinttel, segwayel,kerékpáros ügyességi pályával valamint boborék show-al készültünk az érdekődők számára. Rengetegen ellátogattak kiprobálni programjainkat tanárok és diákok egyaránt.Tökéltes párás buboréknak megfelő idő volt kedvezve a diákoknak.Rengeteg képet készítettek valamint kipróbálták a saját kezü boborékgyártást is.Persze mikor megérkeztek az alsósok is,szüntelenül ment a verseny ki tud nagyobb buborékot fújni és kipukkasztani.Az elég bátrak az ügyességi pályánkon is megméretették tudásuk.Rengetegen könnyen vették az akadályokat közben fejlesztve a biztonságosabb kerékpározásuk.A goldsprintek kerekei megállás nélkül csak gördültek és gördültek folyamatosan,annyi érdeklődő fiatal próbálta ki.Nem tudak beletödődni,hogy ellenfelük sorozatosan letekerte őket,szóval visszavágót követeltek.A segway még viszonylag újkeletű hazánkban valószínüleg ennek köszönhető az a hihetetlen érdeklődés ami övezte.Mindenki kiváncsian pattant fel a gépezetre percek alatt ráérzett majd a rabjává vált.Tizenegy óra tájékán megkezdük triál biciklis bemutatónk. Jómagam Nagy Gábor és törzsoszlopos tagunk Fekete Viktor már rutinos fellépőknek számítottunk de ezuttal kipróbáhatta magát egy új triálos tag is csapatunkban Zagyva Ákos.Valamint kiegészítettuk fellépésünk egy igazán tehettséges parkouros fiatallal Kánya Norbertel. Szóval össze állt a csapat és megpróbált minden tekintetet elkápráztatni.

  Bemutatónk nagy sikert aratott és tapsban sem szűkölködtünk.Majd miután végeztünk és learattuk babéraink egy igazán szívélyes megvendégelésben volt részünk egy finom ebéddel egybekötve,a gimnázium álltal.Összességében bízom abban,hogy mindenki megtalálta a szívéhez közel álló szórakozási formát a nap alatt és kipóbálhatott valami újat.

 

www.gabitrial.eu

a szuper programok weboldala!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr8414067033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása