A gabitrial extrém sport csapat segítsége rendezvény szervezőknek

gabitrial , extrém sport show

gabitrial , extrém sport show

Rendezvényre időkitöltő programok ,gabitrial

2018. február 04. - gabitrial rendezvény programok ,aktivitások

Kedves Rendezvény szervezők !

 Nem vagytok könnyű helyzetben mert gyakran a mellet ,hogy tartalmas színvonalas színpadi produkciót várnak el tőletek -lehet nagyon konkrét de meg kell, hogy említsem ,hogy itt egy tipp... idő kitöltő programra is szükségetek van. Ezeket a programok kiválasztása igen nehéz ,hiszen a mellett hogy érdekesnek kell lenni a te és a nem utolsó sorban a közönség számára nagyon fontos a rendezvénybe való beilleszthetőség és nem utolsó szempont tudom az ár is.

  A gabitrial extrém sport csapatnak több ilyen kiegészítő programja is van amik .Engedd meg ,hogy ebben a bejegyzésben de mutassam először a gyermek kerékpár ügyességi verseny bővebben.

  A program lényege az ,hogy a rendezvényen a látogató vegyen részt a benne na "csak" ámulva bámulva tátsák a szájuk hanem saját megélt élményekkel is menjenek haza . A kerékpáros ügyességi verseny egy olyan bringás játék ami könnyen beilleszthető a rendezvény kiegészítő programjaként bárhova . És itt egy kicsit tárgyilagosan gondolatjelekkel írom össze a főbb jellemzőit:

-helyigénye 5m széles és kb 25 méter hosszú terület

-a talaj anyaga sima lehet beton és füves vagy salakos is

-minden eszközt mi szállítunk a helyszínre ahol a pálya felállítása kb. 20 percet vesz igénybe

-folyamatos a regisztráció a kerékpáros verseny indulói között a díjazás a leggyorsabb fiú és lánykategóriában történik, van lehetőség és ha rendezvény igényli külön felnőtt kategória díjazására is 

-a díjakat mi biztosítjuk kerékpár lámpa formájában ( fontos a jó minőségű díj ,hogy érezze azt hogy fontos nekünk minden induló eredménye)

-a pálya elemek mindenki által könnyen teljesíthető kis billentő ,bójákból álló szlalom pálya ,vizes poharas állvány (egyik helyről áttenni a poharat a másik helyre ez nagy kedvenc!) és a pontos megállást fejlesztő megállító bójából áll 

 Ezek ha elolvastad és szeretnél egy ilyen programot a rendezvényedre akkor ne késlekedj kérj  tőlünk ajánlatot minél hamarabb !Hogy el tudjunk jutni a Te rendezvényedre is.

www.gabitrial.eu , Hívj nyugodtam bármi kérdésed van : +36309155052

 

kepkivagas.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gabitrial.blog.hu/api/trackback/id/tr2913626746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása